fbpx

URS Certificări, membru al Comitetului Tehnic „Sisteme de management și control statistic” din cadrul ASRO

Fideli obiectivului nostru de a facilita performanța în cadrul companiilor cu care colaborăm prin certificarea diferitelor sisteme de management, am aderat recent la Asociația de Standardizare din România (ASRO), comitetul tehnic „Sisteme de management și control statistic”.

ASRO reprezintă România în procesul de standardizare europeană și internaţională și coordonează activitatea în acest domeniu astfel încât sistemul de standardizare să contribuie la realizarea obiectivelor strategice ale economiei naţionale, în special în domeniul politicii industriale, al serviciilor, al inovaţiei și al dezvoltării tehnologice.

Participarea la ASRO este, în consecință, o extensie naturală a activității noastre, prin care dorim să punem în slujba binelui comun experienţa dobândită până în prezent. URS Certificări a desfășurat în cei 12 ani de activitate aproximativ 33 000 de audituri de certificare sisteme de management și se bucură de o reputaţie solidă, de notorietate pe piaţă şi de apreciere din partea tuturor categoriilor de public cu care interacţionează.

Compania noastră se regăsește, ca preocupări, în direcţiile strategice ale Asociaţiei şi este dornică să contribuie, cu profesionalism şi dedicare, la dezvoltarea unui sistem naţional de standardizare coerent cu cel european și internaţional, la coordonarea cu necesităţile pieţei şi creşterea capacităţii ASRO de a răspunde acestora în timp util, cu accent pe dezvoltarea relaţiei cercetare – inovare – standardizare şi promovarea educaţiei în domeniul standardizării, consolidarea imaginii ASRO ca organism naţional de standardizare şi creşterea vizibilităţii standardizării în mediul de afaceri din România.

URS Certificări privește cu optimism această asociere și, mai mult, crede în valorile care susțin premisele dezvoltării activității comitetului tehnic „Sisteme de management și control statistic”.

Pentru a fi la curent cu noutățile recomandate de noi, vă invităm să urmăriți pagina noastră  și cea de Facebook.