fbpx

despre noi

profilul companiei

URS CERTIFICĂRI este un organism independent de testări, inspecții și certificări. Cu peste 5500 de certificate emise până în prezent în România. Companii de prestigiu din România au ales URS ca şi organism independent de certificare.

Biroul din România a fost lansat în anul 2007. În cei 14 ani de activitate URS CERTIFICĂRI a desfăşurat aproximativ 75.000 de audituri în sisteme de management și 500 de expertizări tehnice. Personalul firmei este format din peste 80 de specialiști full-time – auditori, inspectori tehnici, formatori, responsabili cu supravegherea lucrărilor, RSVTI – localizați în 3 birouri regionale: Târgu Mureș, București, Iași. URS CERTIFICĂRI se poate lăuda cu clienți precum: Metrorex S.A., Agrana România, Dedeman, Ortoprofil, Mol România, Electrogrup, Agrosel, Arabesque etc.

valorile noastre

 • Interesele Firmei au prioritate pentru noi și nu le vom neglija pentru niciun motiv, indiferent de natura acestuia. Este mai mult o atitudine de disponibilitate si dedicare totala pentru Firmă și mai puțin un efort propriu-zis de muncă. Ne asumăm asta pentru că știm că lucrurile serioase nu se pot face cu jumătăți de măsură. 
 • Când luăm o decizie care presupune un potențial conflict de interese între noi si Firma ne asigurăm că interesul Firmei va prevala în fața interesului propriu sau de grup.
 • Fiecare dintre noi își oferă suportul necondiționat colegilor noștri pentru că știm că împreună putem face lucrurile mai repede, mai bine și cu un efort mai mic.
 • Impresia foarte bună pe care și-o formează clienții lucrând cu noi este un element definitoriu al succesului nostru trecut, prezent și viitor. Este posibil ca pe parcursul colaborării cu unii clienți, din diferite motive lucrurile să nu meargă chiar bine, iar clienții să-și formeze o impresie proastă despre noi. Niciodată nu vom lăsa lucrurile așa, ci vom face tot ce trebuie pentru ca, în final, clienții să fie cel puțin mulțumiți, deși scopul nostru este să-i lăsăm încântați.
 • Impresia clienților despre noi este singura care contează cu adevărat pentru noi. De ce? Pentru că depindem 100% de părerea clienților despre noi. Acest fapt îl considerăm normal, nicidecum frustrant, pentru că suntem profesioniști.
 • Pentru noi, un client mulțumit este întotdeauna mai important decât maximizarea profitului dintr-o tranzacție cu acel client.
 • Este elementul pe care s-a bazat dezvoltarea noastră ca și firmă și principala diferență între noi și concurență.
 • Tot ceea ce facem noi ca și Firmă trebuie să fie de o calitate ireproșabilă, din punct de vedere al soluțiilor, prezentării și al serviciilor de livrare.
 • Calitate înseamnă ortografie, zâmbet pe buze, soluții eficace, aranjare în pagină, tonul adresării, font folosit, bun gust vestimentar, spațiere corectă între cuvinte, mașina curată, formula de răspuns la telefon, punctuație, promptitudine, birou ordonat, exprimare corectă,  consecvență și multe altele.
 • Este datoria fiecăruia dintre noi să vegheze ca doar produse și servicii de calitate pleacă din Firmă și să semnaleze orice abatere în vederea inițierii de acțiuni corective. Asta înseamnă că oricine găsește o problemă de calitate are datoria să intervină activ în eliminarea acelei probleme, chiar dacă nu are nimic de-a face cu postul său de zi cu zi. Eventualele probleme de calitate nu se găsesc din întâmplare, ele se caută activ de fiecare dintre noi, în vederea eliminării.
 • Înțelegem că datoria Firmei este să ne recompenseze pentru lucrurile bune făcute și nu să ne motiveze să ne facem treaba. Și asta dintr-un motiv foarte simplu: motivarea există (sau nu) în noi și doar noi o putem găsi.
 • Să te automotivezi înseamnă să te trezești cu plăcere să mergi la lucru, să te simți norocos că faci ceea ce faci, să te rupi greu de munca ta, să fii mândru de rezultatele tale, să-ți asumi personal eșecurile, să ai încredere în tine. Toate cele de mai sus nu pot fi obținute cu bani mai mulți primiți de la Firmă.
 • Tu trebuie să fii propria ta locomotivă, care să te tragă înainte în zilele bune și în zilele proaste. Da, toți avem și zile mai proaste, dar dacă numărul lor îl depășește pe cel al zilelor bune poate că acesta nu este postul sau Firma potrivită pentru tine.
 • Oricum, nu te aștepta sa-ți găsești motivația în fiecare zi, uneori aceasta lipsește când ai mai multă nevoie de ea. În acele momente bazează-te pe disciplină. Fă ceea ce știi că trebuie sa faci.
 • Fiecare dintre noi este responsabil pentru propria fericire, pe care este îndreptățit și dator s-o caute unde crede de cuviință. Nu aștepta acest lucru de la șeful, colegii sau clienții tăi.
 • În ziua de azi, performanţa este singura opţiune a unei firme care vrea să supravieţuiască şi, mai mult decât atât, să se dezvolte. Iar aceasta se poate face doar cu oameni foarte buni.
 • Pentru noi, performanţa înseamnă un loc de muncă minunat. De ce? Pentru că ajungem să ne iubim locul de muncă nu datorită cafelei bune, pauzelor la discreţie sau salariului plătit mereu la timp, ci pentru că oriunde ne-am uita vedem alături colegi langa care ne putem dezvolta.
 • Cu siguranţă, la sfârşitul zilei, cifrele sunt cele care contează. La noi în Firmă se fac targetele.
 • Pe lângă cifre, sa fii performant înseamnă: sa fii modest, integru, ordonat, disciplinat, proactiv, paranoic când analizezi riscurile, capabil sa iei decizii, obsedat de îmbunătățire continuă, responsabil când lucrurile nu merg bine, capabil să alegi soluția cea mai bună și nu neapărat a ta.
cum te putem ajuta?

Pentru orice intrebări sau nelămuriri nu ezitaţi să ne contactaţi

Pe lângă serviciile ireproșabile privind certificarea ISO, partenerul URS Certificări ne tratează cu seriozitate, își respectă angajamentul, plus că beneficiem de o comunicare excelentă.

Sebastian Chiricuță – Decembrie 2021
Reprezentant , UFC INDUSTRIAL DESIGN SRL

Performanța e singura opțiune.