fbpx

Forța binefăcătoare a plantelor, oferită de Dacia Plant în rețete cu calitate certificată

După mai bine de un an de pandemie, cu preocupările privind sănătatea și siguranța ținând capul de afiș în toate canalele media, atenția acordată produselor care susțin imunitatea a crescut semnificativ.

Unul dintre marii aliați ai stării de bine este Dacia Plant, care își propune să transpună forța binefăcătoare a plantelor în suplimente nutritive, siropuri, ceaiuri, creme și multe altele.

Compania a fost fondată în anul 2002 de câțiva tineri pasionați care au vrut să demonstreze că produsele naturale sunt eficiente, sigure și îi ajută cu adevărat pe oameni să fie mai sănătoși. Orientarea lor către aceste valori s-a concretizat și la nivel organizatoric, prin obținerea și, ulterior menținerea certificării ISO 9001:2015 – Managementul calității, respectiv ISO 22000:2018 – Managementul siguranței alimentelor/HACCP.

Dar poate mai presus decât orice, la succesul companiei a contat grija pentru consumatorii produselor Dacia Plant, fondatorii știind încă de la început că suplimentele de calitate pot fi realizate doar cu ingredientele cele mai bune și la standardele tehnologice cele mai înalte.

Plantele folosite în produsele Dacia Plant sunt obținute preponderent din culturile bio proprii sau din cele ale colaboratorilor, și parcurg un proces exigent de selecție. Fabrica este construită după normele GMP (Good Manufacturing Practices), tot fluxul tehnologic fiind gândit pentru evitarea contaminării produselor; filtrele HEPA H14 de ultimă generație dispun de capacitatea de a reține microorganismele în proporție de 99,999%.

Cu 19 ani de activitate în industria alimentară și farmaceutică, de colaborări cu nume de excepție în domeniul medical și farmaceutic, îmbinate cu experiența în fitoterapie și viziunea fondatorului, Dacia Plant a ajuns în topul celor mai apreciați furnizori români de suplimente alimentare.

Noi, la URS Certificări, susținem vitalitatea organizațiilor și calitatea proceselor muncii în conformitate cu standardele de calitate certificate: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 22000:2018, ISO 45001:2018 și ISO 27001:2013.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că, prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate, atât de siguranța personală, cât și de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre partenerul DACIA PLANT, aici.