fbpx

conferințele Fortress

conferința Fortress - 12 Aprilie 2019 - Tîrgu Mureş

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi vineri, 12 aprilie 2019, la conferinţa „Patru instrumente pentru un business mai profitabil”.

Sperăm că am reuşit să vă oferim idei utile şi instrumente valoroase pentru bunul mers al afacerilor dvs., structurate pe domeniile: managementul riscurilor, cursuri de calificare a forţei de muncă, elementele esenţiale ale sistemului ISO 9001, monitorizarea satisfacţiei clienţilor.

Feed-back-ul participanţilor a fost colectat şi analizat prin intermediul sistemului URS Insights (subiectul ultimei prezentări) şi suntem onoraţi să împărtăşim cu dvs. rezultatele:

  • (50%) Workshop: Managementul riscului
  • (23%) Cat de bine ne cunoaştem clienţii? URS Insights - sistem de colectare a feedback-ului clienţilor
  • (14%) Cursuri de calificare - Instrument de dezvoltare pentru angajat şi companie
  • (9%) De la procedură la succes - Secretele ISO 9001 pentru clienţi şi antreprenori mulţumiţi
  • (4%) M-ar fi interesat alte subiecte

Astfel, „cel mai interesant subiect” a fost, pentru 50% dintre respondenţi, cel legat de managementul riscurilor, urmat de prezentarea sistemului URS Insights, cotat cu 23% din voturi.  4% dintre dvs. ar fi fost interesaţi de alte teme, motiv pentru care vă invităm să ne transmiteţi propunerile dvs, prin email la marketing@urscertificari.ro.

Ne bucurăm că 97% dintre cei care şi-au exprimat opinia cu privire la calitatea organizării evenimentului au fost mulţumiţi de condiţiile oferite şi, la fel de important, că aţi dat curs invitaţiei de a testa sistemul URS Insights cu ocazia conferinţei (rata de feed-back fiind 72% pentru această întrebare).

Pentru a fi la curent cu noutăţile recomandate de noi, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook şi să vă abonaţi la newsletter-ul de pe site-ul nostru.

conferința Fortress 2017 - Cluj Napoca

conferința Fortress 2016 - București

conferința Fortress 2016 - Tîrgu Mureș

conferința Fortress 2015 - Iași

A 2-a editie a Conferinței Business FORTIC
22 iulie 2015, Iași

Vă mulțumim pentru participare!

conferința Fortress 2014 - Tîrgu Mureș

cum te putem ajuta?

Pentru orice intrebări sau nelămuriri nu ezitaţi să ne contactaţi

Pe lângă serviciile ireproșabile privind certificarea ISO, partenerul URS Certificări ne tratează cu seriozitate, își respectă angajamentul, plus că beneficiem de o comunicare excelentă.

Sebastian Chiricuță – Decembrie 2021
Reprezentant , UFC INDUSTRIAL DESIGN SRL

Performanța e singura opțiune.