fbpx

URS Certificări ia măsuri pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus

Sunt o mulțime de glume pe tema mini-trainingului pe care îl țin însoțitorii de zbor înainte de fiecare decolare. Dar, după câteva călătorii, știm din reflex că trebuie să localizăm cea mai apropiată ieșire, să nu blocăm culoarul și ieșirile de urgență, cum să ne fixăm mai întâi propria masca… Cel mai probabil, așa va fi și legat de spălatul pe mâini și stranutatul în șervețel… când se vor mai calma puțin lucrurile.

Până atunci, URS Certificări a luat o serie de măsuri menite să asigure continuitate și suport pentru business-urile partenerilor noștri împreună cu reducerea/eliminarea riscurilor de răspândire a virusului Covid-19 în rândul colegilor noștri și al angajaților clienților noștri.

În perioada următoare, vom face zilnic adaptări ale modului nostru de lucruri în funcție de evoluția situației din România. În paralel, ne asumăm acțiunea de informare continuă a partenerilor noștri prin contactarea directă sau publicarea, pe site-ul urscertificari.ro și pe pagină noastră de Facebook respectiv LinkedIn, a modalității concrete de transpunere în practică a deciziilor luate în acest context.

Considerăm că în situații de risc, cum este și cea pe care o traversăm, nici teribilismul non-șalant, nici panică nu duc decât la agravarea problemei; calea de mijloc, rațională și preventivă împreună cu susținerea reciprocă sunt, în fapt, opțiunile de urmat.