fbpx

Un parteneriat cu etichetă, Romprix și URS Certificări

Știm că nu se judecă o carte după copertă, dar în mod sigur judecăm un produs după etichetă.
Cântărind greu în decizia de cumpărare, eticheta are un loc privilegiat în industria tipografică, unde succesul are ca premise echipamente tehnice performante, echipă bine instruită și o atenție deosebită la cerințele privind calitatea și impactul asupra mediului.

Partenerul nostru ROMPRIX EXIM demonstrează, prin rezultatele obținute de-a lungul a celor peste 27 de ani de activitate, că gestionează în mod excelent aceste premise: mai bine de 7000 de clienți mulțumiți, 214 milioane de metri pătrați de etichete tipărite, cu ajutorul unei echipe formate din 220 de specialiști.

Datorită vastei experiențe și performanței, ROMPRIX EXIM poartă eticheta celor mai mari furnizori de tipar digital din România, recunoscuți prin premii ale industriei de profil, cum ar fi FINAT Label Competition 2020 și Romanian Packaging Awards 2018.

ROMPRIX EXIM e unul dintre cei mai mari producători de etichete cu tipar flexo și digital din România, prima tipografie digitală cu tehnologie HP Indigo pentru etichete și ambalaje de pe piața românească și reușește să livreze produse de calitate, începând de la: etichete autoadezive și neadezive, ambalaje flexibile, până la etichete RFID (identificare prin frecvență radio) și gravare cu laser.

La URS, apreciem fiecare parteneriat care se dezvoltă pe criterii de performanță și calitate.

Sprijinim un astfel de partener, precum este ROMPRIX EXIM, care respectă cu rigurozitate calitatea produselor comercializate, și totodată pune accent pe eficiența unui management de mediu, în conformitate cu standardele: ISO 9001:2015 – Managementul calității și ISO 14001:2015 – Managementul mediului.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724.363.324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că, prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate, atât de siguranța personală, cât și de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre partenerul ROMPRIX EXIM, aici.