fbpx

Un cocktail prețios de minerale, oferit în condiții de siguranță românilor de NOVA OAȘ

Compania NOVA OAȘ fondată în 1994 cu activitatea principală în domeniul construcțiilor hidrotehnice și altor lucrări speciale în construcții, a adăugat în portofoliu activitatea de îmbuteliere a apei minerale în anul 2004, iar după ce a dezvoltat logistica necesară, în anul 2009 au dat startul liniei de îmbuteliere de mare productivitate.

Sub deviza apa – sursa vieții și conștientizând necesitatea oamenilor de a se hidrata cu apă de cea mai bună calitate, în anul 2011 au pornit linia de îmbuteliere în recipiente cu volumele mici, 330 ml respectiv 700 ml pentru apă minerală plată și carbogazoasă.

Ne bucurăm că de un an URS Certificări face parte din partenerii strategici care asigură succesul proiectelor NOVA OAȘ și răspunde uneia dintre nevoile esențiale ale omenirii.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.