fbpx

TED PROTECT, garantul siguranței pentru afacerea ta

Sănătatea și securitatea muncii reprezintă un ansamblu de activități având ca scop asigurarea condițiilor optime în desfașurarea procesului de muncă, dar și prevenirea pierderilor umane, materiale sau de timp și a amenzilor usturătoare. Procedurile și standardele de securitatea muncii definesc un sistem unitar de măsuri și reguli aplicabile tuturor participanților la procesul de muncă. Pe scurt, regulile pe care toți angajații unei companii trebuie să le respecte pentru ca munca să se desfășoare în condiții sigure. Și pentru că afacerile și tehnologia evoluează, e necesar să revedem periodic aceste proceduri și să le adaptăm.

Societatea Ted Protect are o experiență de peste 10 ani în consultanță în protecția muncii concretizată, în servicii precum: proiectarea sistemelor de securitate, dotarea cu echipamente de protecție, prevenirea și stingerea incendiilor (PSI), consultanță în obținerea autorizațiilor IGSU și executarea instalațiilor de stingere, fiind autorizați de Inspectoratul General de Situații de Urgență.

În această perioadă în care dăm o atenție sporită siguranței mediului în care ne desfășurăm activitatea, apreciem cu atât mai mult responsabilitatea, dedicarea și profesionalismul de care specialiștii Ted Protect dau dovadă în activitatea lor.

De aceea, suntem mândri că o societate cu valori apropiate nouă: respect, comunicare, corectitudine, promptitudine și îmbunătățire continuă, reușeste să împlinească nevoile beneficiarilor lor și respectă procedurile standardelor ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre Ted Protect, aici: https://tedprotect.ro