fbpx

Starea de bine – masurată de Farmacia ARDEALUL cu URS Insights

Afacerile de succes sunt cele care își ascultă clienții. De curând, Farmacia „Ardealul” monitorizează satisfacția clienților împreună cu URS Insights.

 

Feedback-ul clienților este unul dintre cele mai importante resurse de dezvoltare pentru orice companie, iar URS Insights este instrumentul perfect pentru a obține o imagine fidelă a experienței pe care au avut-o clienții în contact cu compania ta. Pe scurt, URS Insights este un sistem bazat pe un aparat fizic, care colectează și interpretează rapid opiniile exprimate de către clienți sau angajați.

 

Suntem mândri că o companie cu tradiție, cum este Farmacia ”Ardealul” din Piatra-Neamț, cu 25 de ani de experiență în consilierea de specialiate a pacienților și preparea de produse proprii, mereu preocupată  de calitatea serviiciilor și de menținerea unei relații deschise,  cu toți cei care le calcă pragul, a ales să își plaseze încrederea în serviciile oferite de compania URS Certificări!

 

Pentru detalii privind dispozitivul URS Insights (Ombea), vă invităm să consultați pagina satisfacția clienților tăi sau să ne contactați la numărul de telefon 0722 224 589.

Echipa URS Certificări vă stă la dispoziție cu informații complete și oferte competitive!

 

Pe lângă serviciile ireproșabile privind certificarea ISO, partenerul URS Certificări ne tratează cu seriozitate, își respectă angajamentul, plus că beneficiem de o comunicare excelentă.

Sebastian Chiricuță – Decembrie 2021
Reprezentant , UFC INDUSTRIAL DESIGN SRL

Performanța e singura opțiune.