fbpx

Spitalul Municipal Gherla – mai aproape de nevoile pacienților

Validarea soluțiilor sau identificarea problemelor – o provocare mai puțin solicitantă pentru câteva spitale din țară cu ajutorul sistemului de măsurare a satifacției pacienților. URS Insights are capacitatea de a înlocui chestionarele pe hârtie, care necesită o evaluare manuală, cu un sistem care măsoară 24/7 nevoile/opiniile pacienților.

De aceea, suntem onorați că Spitalul Municipal Gherla a adoptat soluția noastră inovativă de măsurare a stării de bine a pacienților lor, implementând sistemul de colectare a feedback-ului în vederea obținerii de statistici relevante.

Acest ”martor discret” poate fi amplasat oriunde pe sensul de mers al pacienților colectând în timp real cu 15%-30% mai mult feedback decât orice alt sistem de evaluare a statisfacției.

Pentru a afla cum, în cât timp şi cu ce costuri se poate implementa un astfel de sistem în compania ta, scrie-ne aici. În maxim 5 minute, te contactăm.

Pe lângă serviciile ireproșabile privind certificarea ISO, partenerul URS Certificări ne tratează cu seriozitate, își respectă angajamentul, plus că beneficiem de o comunicare excelentă.

Sebastian Chiricuță – Decembrie 2021
Reprezentant , UFC INDUSTRIAL DESIGN SRL

Performanța e singura opțiune.