fbpx

Soluții de relaxare oferite de Evergreen Estates

Lavanda este cunoscută ca fiind o plantă cu proprietăți și beneficii multiple, deseori folosită în scop medicinal, gastronomic, cosmetic și chiar pentru uz casnic. Această perioadă pe care o traversăm poate fi mai ușoară, folosind lavanda ca supliment de relaxare împotriva stresului zilnic, a migrenelor sau altor afecțiuni, cât și pentru un plus de aromă în deserturile preferate.

O sursă de lavandă în România este compania Evergreen Estates, care se ocupă și cu procesarea și distilarea florilor cultivate pentru obținerea uleiului de lavandă.

Echipa de profesioniști ai Evergreen Estates realizează plantarea în regim ecologic și recoltarea lavandei, producerea uleiului esențial din recolta de flori de lavandă și oferă consultanță în horticultură.

Ne bucurăm că facem parte dintre partenerii ce contribuie la asigurarea calității produselor și serviciilor Evergreen Estates, prin certificarea implementării standardelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 22000:2005.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre Evergreen Estates, aici: http://www.evergreenbiocrops.ro