fbpx

Puritatea înălțimilor, îmbuteliată de Izvorul Muntelui

Oamenii apreciază valoarea lucrurilor raportat la raritatea acestora și eforturile cu care se obțin. Dacă am ține cont de utilitate, de nevoile pe care diferite bunuri le satisfac, cu siguranță scara valorilor ar fi diferită.

Să luăm exemplul apei. În timp ce țările aride își pun problema desalinizării apelor oceanice sau extragerea apei de la mari adâncimi, România e privilegiată, având o bogăție de ape minerale, foarte valoroase, ce completează o rețea hidrologică vastă. Paradoxal, apelurile publice privind necesitatea hidratării, prin consumul a minimum 2 litri de lichide pe zi, sunt necesare.

Un proiect început acum mai bine de 15 ani prin intermediul căruia se întreține „puritatea în formă absolută” este gândit și dezvoltat de partenerul nostru, Izvorul Muntelui, companie care îmbuteliază apa minerală izvorâtă din zona Rezervației Naturale Cheile Șugăului-Munticelu.

Suntem convinși că apa naturală de izvor distribuită de Izvorul Muntelui respectă întocmai standardele de calitate, mediu și siguranță alimentară, motiv pentru care a obținut certificarea ISO din partea URS Certificări, misiune confirmată de domnul Florin Stan, administratorul companiei:
„Implementarea în cadrul societății Izvorul Muntelui EM SRL a certificării ISO, garantată de URS Certificări, a dus la asigurarea unui uz comun și repetat a regulilor și liniilor directoare care certifică conformitatea sistemelor de management cu standardele de referință pentru activitatea economică desfășurată. De altfel, contribuie în mod activ la îmbunătățirea imaginii societății și câștigarea clienților importanți, precum și prevenirea pierderilor financiare ori creșterea valorică a societății.
Plus că, apreciem colaborarea cu URS Certificări ca fiind una foarte bună.”

Apreciem fiecare colaborare care aduce un plus de valoare comunității și sprijinim cu toate forțele proiectele autohtone.

Ne mândrim cu parteneri ca Izvorul Muntelui, respectă cu exigență siguranța și calitatea bunurilor de larg consum, în conformitate cu standardele: ISO 9001:2015 – Managementul calității, ISO 14001:2015 – Managementul mediului și ISO 22000:2018 – Siguranța alimentară.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724.363.324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că, prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate, atât de siguranța personală, cât și de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre Izvorul Muntelui, aici.