fbpx

Noile sisteme URS Insights, lansate la CommunicAsia 2019

OMBEA – creatorul de terminale pentru măsurarea stării de bine a clienților și angajaților – dezvăluie cea mai nouă gamă de dispozitive, cu design îmbunătăţit, la CommunicAsia 2019 din Singapore.

Tehnologia managementului satisfacţiei clienţilor şi angajaţilor are la baza feedback-ul oferit în timp real, folosit pentru a analiza aşteptările şi dorinţele oamenilor şi pentru a îmbunătăţi experienţa acestora.

Importanţa menţinerii stării de bine a angajaţilor şi a clienţilor este frecvent subevaluată, deşi reprezintă o valoroasă sursă de venituri. În medie, clienţii care au avut experieţe plăcute sau foarte plăcute, pot cheltui cu 140% mai mult în comparaţie cu clienţii care au avut o experienţă nesatisfăcătoare în trecut.

Acelaşi lucru se poate spune şi despre angajaţii, care, dacă sunt fericiţi/mulţumiţi, performează (au rezultate mai bune) mai bine la locul de muncă, potrivit unui studiu global privind forţa de Muncă realizat de Towers Watson, derulat pe 32.000 de angajați; companiile cu angajaţi mai motivaţi, au avut o marjă de profit operaţional medie de 27% pe an,  în timp ce companiile cu angajaţi neimplicaţi au avut o rată a profitului operaţional puțin sub 10%.

Uzual, organizaţiile folosesc aplicaţii sau chestionare pe hârtie pentru a preleva feedback-ul clienţilor şi al angajaţilor. De cele mai multe ori, aceste metode îi împiedică pe manageri să poată lua decizii de actualitate.

Varianta iniţială a expresspod-ului s-a dovedit a fi de 4 ori mai eficientă faţă de cea mai bună variantă “tradiţională”, organizată, de a colecta feedback. Cu toate acestea, unele organizaţii au fost reticente în a implementa aceasta soluţie din cauza designului care nu se încadra în peisajul/imaginea companiei.

Acesta ar fi motivul pentru care în acest an, OMBEA, la CommunicAsia 2019, îmbunătăţeşte dispozitivele iniţiale şi propune o gamă de dispozitive mai subţiri, fine şi prietenoase din punct de vedere al designului.

Noua gamă de expresspod-uri este uşor de adaptat oricărei indentităţi de brand şi se prezintă în diferite dimensiuni.

URS Certificări, în calitate de partener exclusiv pe România a OMBEA, livrează soluţiile de provocare, colectare şi prelucrare a feedback-ului clienţilor/angajaţilor atât prin reprezentanţii de vânzări regionali cât şi prin personal tehnic dedicat.

Pentru a afla cum, în cât timp şi cu ce costuri se poate implementa un astfel de sistem în compania ta, scrie-ne aici. În maxim 5 minute, te contactăm.