fbpx

LUC INVEST pune în mișcare lucrările de construcții la standarde înalte

Compania LUC INVEST SRL furnizează servicii profesionale de construcții civile, industriale, punând la dispoziția dezvoltatorilor imobiliari și a antreprenorilor echipamentul esențial care contribuie la realizarea cu succes a unei clădiri, indiferent de destinație.

Cu o experiență de 14 de ani, LUC INVEST SRL a finalizat lucrări  în municipiile Iași, Galați, București, dar și în orașe mici precum Topoloveni sau Buftea, modernizări la Shopping Center Mercur – Craiova, Complex birouri AFI Cotroceni și a participat la construcția celui mai mare SPA din România, Therme Nord.

De la piulițe la buldoexacavator, furnizăm instrumentarul complet. – LUC INVEST SRL oferă soluții complete pentru termosisteme de interioare și exterioare, utilaje de tonaj mic și mare, structuri complete de schele metalice și asistență tehnică la standarde profesionale, care pot pune în mișcare o lucrare de mare angajament.

Ne bucurăm că viitoarele proiecte sau cămine se dezvoltă cu echipamente performante și personal calificat, respectând ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001; în aceeași măsură suntem mândri că facem parte dintre partenerii care asigură un produs finit de calitate.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre LUC INVEST, aici: https://www.lucinvest.ro/