fbpx

Hotelul Megalos obține certificare TRUSTMARK pentru siguranța turiștilor

În tumultul vieții cotidiene, accentuat de pandemia de coronavirus, resimțim parcă și mai acut nevoia unei pauze. Mulți visăm la un sejur la mare, însă riscurile și informațiile negative din fiecare breaking news ridică serioase semne de întrebare doritorilor de vacanțe.

Venind în întâmpinarea acestor provocări cu care se confruntă turiștii, hotelul Megalos din Constanța a realizat demersurile necesare pentru obținerea certificării de bune practici privind protejarea sănătății clienților – TRUSTMARK.

Decizia lor, declară Alexandru Ismăileanu, manager hotel Megalos, a pornit de la schimbarea atitudinii clienților, ca efect al pandemiei asupra activității organizației:

„… sunt mai reticenți în ceea ce privește rezervările în avans, cei mai mulți alegând să își rezerve sejurul cu câteva zile înainte. Sperăm că odată ajunși la hotel și văzând măsurile de prevenție să considere Hotel Megalos un loc sigur unde își vor petrece vacanța.”

Certificarea TRUSTMARK a reprezentat o modalitate obiectivă și serioasă „de a verifica procedurile și măsurile implementate de noi și de a asigura clienții că oferim un spațiu sigur de cazare”.

În încheierea discuției, l-am întrebat pe domnul Ismăileanu care ar fi recomandarea sa pentru cei care au rețineri în a implementa ghidul TRUSTMARK. Răspunsul primit ne onorează și ne motivează să continuăm eforturile de a sprijini calitatea în managementul afacerilor din România:

„Sănătatea clienților este pe primul loc în această perioadă și certificarea TRUSTMARK oferită de URS Certificări aduce un plus de siguranță clienților.”

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre hotel MEGALOS, aici: www.megalos.ro