fbpx

Familia URS sărbătorește 25 ani de activitate

United Registrar of Systems Limited (URS Certification) sărbătorește 25 de ani de activitate!

Compania a fost înființată în aprilie 1994 în Marea Britanie iar acum prestează servicii din sfera Testing-Inspection-Certification prin intermediul a 36 de birouri naţionale, fiind una din primele cinci cele mai mari firme de certificare din lume.

Parametrii de securitate/calitate ai serviciilor URS beneficiază de acreditare UKAS (organism recunoscut internaţional, semnatar al acordurilor EA/IAF MLA).

Prezenţa URS în România a debutat odată cu înfiinţarea în 2007 a URS Certificări cu sediul central la Tîrgu Mureş. După 11 ani, compania are 80 angajaţi full-time, a derulat mai bine de 40.000 de audituri de certificare ISO la peste 3.500 de clienţi şi a instruit peste 5.600 de persoane în cursuri de calificare acreditate.

Companii de prestigiu au ales să-şi plaseze încrederea în URS ca organism independent de certificare: MERCEDES-BENZ, SIEMENS ENTERPRISE COMMUNICATIONS, 3M, HILTON HOTELS, AGRANA ROMÂNIA, MOLDCELL, ORTOPROFIL, RENANIA, ARABESQUE, METROREX, CROCO, MOL ROMÂNIA etc.

Credem că performanța se construiește pe o bază de valori comună, centrată pe responsabilitate, siguranță, eficiență – de accea suntem mândri că facem parte din grupul URS!