fbpx

Auditul la distanță, măsură temporară pentru clienții URS Certificări

Nimic nu e mai constant decât schimbarea, ziceau anticii. Mai aproape de vremurile noastre, adaptabilitatea este considerată o abilitate esențială pentru supraviețuire și succes.

Înarmați cu o gândire pozitivă, ceva dezinfectant și dorința de a face lucurile bine, începând cu data de 23.03.2020, URS CERTIFICĂRI va realiza la distanță auditul de supraveghere, recertificare la clienții existenți.

Menționăm ca măsura are caracter temporar și preventiv, pe durata situației excepționale cauzate de virusul COVID-19 și este în acord cu acreditarea UKAS.

Subliniem că toate auditurile realizate la distanță vor respecta aceleași rigori și cerințe tehnice ca și până acum, singura deosebire fiind înlocuirea contactului direct (vizita la sediu/puncte de lucru, interviuri față-în-față) cu soluții ca: transfer online de fișiere, videoconferințe, convorbiri telefonice.

Această procedură privind auditul la distanță nu este aplicabilă clienților noi.

Deși este o perioadă dificilă pentru mediul economic și pentru fiecare dintre noi, avem încredere că, prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși aceste provocări și vom fi mai bine pregătiți pentru surprizele pe care ni le rezervă viitorul.

Comunicat oficial privind posibilitatea de realizare auditului la distanta