fbpx

12 ani de provocări şi decizii inspirate

URS Certificări aniversează 12 ani de la înființare, ca membru independent al grupului United Registrar of Systems LDt. ( originar din Marea Britanie și cu birouri în 50 de țări).

Compania are sediul central în Tîrgu Mureș și s-a dezvoltat prin deschiderea a 3 birouri regionale în țară, la București, Iași și Galați.

Primii 12 ani de activitate au fost prolifici, însumând 5.400 certificate ISO semnate, 500 de expertizări tehnice și peste 6.000 de persoane calificate în meserii precum: specialist sistem de calitate, auditor de mediu, fochist, mașinist la mașini pentru terasamente, stivuitorist, macaragiu, ifronist, operator GPL și ofițer protecție date.

Consecvent cu valorile pe care și le-a propus, automotivare continuă, performanță suținută, calitate ireproșabilă, dedicare totală și clienți încântați, URS Certificări a introdus în ultimul an un nou serviciu – măsurarea satisfacției (clienților sau angajaților), denumit URS Insights, folosit deja de mai multe spitale din țară în scopul luptei anti-mită și de companii cu diferite domenii de activitate pentru fundamentarea deciziilor pe feedback real.

În perioada 4-10 Noiembrie URS Certificări marchează aniversarea oferind discounturi la toate serviciile contractate în această perioadă. Detaliile campaniei și regulamentul pot fi accesate aici. Pentru alte informaţii, aşteptăm cu drag telefonul sau email-ul dumneavoastră: 0724 363 324 sau marketing@urscertificari.ro