fbpx

Pasiune pentru performanță. De 13 ani.

Aniversările, ca și Anul Nou, aproape, sunt momentul potrivit pentru a opri timpul în loc și a analiza, cât mai obiectiv cu putință, realizările și eșecurile și pentru a gândi noi planuri de viitor. Știm cu toții că 2020 e un an atipic pentru unii, greu pentru alții, cu oportunități neașteptate pentru o mică parte dintre noi.

Dar… URS Certificări are o fibră optimistă. De 13 ani certificăm performanța.

Ne concentrăm pe competitivitatea organizațiilor cu care lucrăm, pe articularea obiectivelor pe care și le stabilesc cu instrumentele și acțiunile de realizat în sprijinul acelor obiective. Munca noastră are o contribuție însemnată la transformarea pieselor într-un mecanism funcțional, altul pentru fiecare client în parte.

Suntem norocoși: în primii noștri 13 ani am întâlnit 6400 de exemple de bune practici, pentru care am emis tot atâtea certificate ISO. Am cunoscut 7300 de oameni care vor să crească și să devină mai buni, să investească în dezvoltare profesională. Așa că suntem mândri de cei 7300 de români pe care i-am instruit și calificat în diverse profesii: mașinist la mașini pentru terasamente,  stivuitorist, fochist, macaragiu, ofițer privind protecția datelor, auditor de mediu, auditor de calitate etc.

De ziua noastră, privind în jur, știm că nu suntem doar o firmă sau o echipă. Suntem parte a unei comunități care face performanță.

Consecvenți bunului obicei din anii anteriori, sărbătorim aniversarea URS Certificări cu discounturi în perioada 9-13 noiembrie de până la 13% la serviciile noastre pentru cei 13 ani de URS (pentru că 13 nu e întotdeauna cu ghinion ????).

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresele: info@urscertificari.ro sau marketing@urscertificari.ro.

Detaliile campaniei și regulamentul pot fi accesate aici.