fbpx

Vis ”la cheie” construit la standarde de calitate

Compania APIS COM furnizează servicii profesionale de construcții civile, industriale, case, vile, apartamente, hale și birouri.

Cu o experiență de 20 de ani, APIS COM deține un portofoliu de peste 200 de lucrări finalizate, de la construcția casei la roșu la case la cheie, la construcții industriale (hale de productie, structuri metalice de mare complexitate, amenajări și instalatii complete, finisaje și decorațiuni personalizate) și proiectare.

Ne bucurăm că viitoarele cămine sau spații de producție se construiesc pe baze trainice, respectând ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001; în aceeași măsură suntem mândri că facem parte din partenerii care asigură un produs finit, de calitate.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.