fbpx

URS Certificări a primit Certificatul de Performanță la conferința internaţională a grupului URS

Anual, reprezentanțele din 50 de ţări ale grupului URS se reunesc în cadrul conferinţelor internaţionale. În acest an evenimentul s-a desfășurat la Barcelona, în perioada 2 – 5 septembrie. Timp de 4 zile mangerii de top ai birourilor URS Certificări din lume au discutat subiecte importante precum: multiplicarea/dezvoltarea numărului de scheme ISO active, aspecte ce țin de infrastructura de training, activități de inspecție și elemente operaționale ale procesului de certificare. Pe lânga aceste dezbateri care au avut loc pentru a dezvolta strategii și proceduri, s-a celebrat aniversarea a 25 de ani de la înființarea United Registrar of Systems (URS).

URS Certificări aduce plus valoare grupului de 12 ani, motiv pentru care reprezentanța din România a fost premiată pentru serviciile de calitate și performanța de care dă dovadă, în cadrul evenimentului festiv.

Acest premiu este dedicat în primul rând clienţilor noştri care ne-au investit cu încredere şi în al doilea rând colegilor care au aderat la valorile noastre şi au contribuit activ la atingerea şi menţinerea acestui nivel ridicat de performanţă.

Pe lângă serviciile ireproșabile privind certificarea ISO, partenerul URS Certificări ne tratează cu seriozitate, își respectă angajamentul, plus că beneficiem de o comunicare excelentă.

Sebastian Chiricuță – Decembrie 2021
Reprezentant , UFC INDUSTRIAL DESIGN SRL

Performanța e singura opțiune.