fbpx

Un parteneriat longeviv se sudează pe criterii de calitate – Plasmaserv și URS Certificări

Evoluția modernă a industriei constructoare de mașini, echipamente, construcții metalice etc., a devenit posibilă odată cu dezvoltarea proceselor de sudare prin intermediul cărora, azi, este posibilă execuția și îmbinarea diferitelor ansamble metalice care stau la baza celor amintite mai sus.

Păstrând același registru, la URS Certificări susținem afirmația publică a Președintelui societății americane de sudură, David McQuaid: „Sudura este parte esențială a industriei. Începând de la autoturisme până la clădiri impunătoare, de la avioane până la rachete, de la conducte la autostrăzi, toate fiind construite cu echipamente de sudare, realizate la cele mai înalte standarde de calitate.”

În mod similar, partenerul Plasmaserv susține această abordare „Clienții noștri au parte de echipamente realizate la standarde înalte de calitate, mașini, consumabile, accesorii pentru sudare și tăiere, capabile să facă față oricărei construcții. Diferența o facem prin profesionalism în sudare și tăiere”, afirmă Tiberiu Vărzar, Director general, Plasmaserv.

Notorietatea în industrie, clădită de-a lungul a 15 ani+, priceperea specialiștilor, cât și experiența vastă acumulată pe piața națională propulsează organizația în topul furnizorilor din industrie, prin asigurarea unei game complete de aparate, echipamente, consumabile și accesorii pentru sudare și tăiere, cu respectarea celor mai riguroase standarde de calitate.

Gama integrată a serviciilor nu se oprește aici, partenerul Plasmaserv oferă inclusiv soluții pentru: mentenanța și întreținerea echipamentelor de sudare și tăiere, reparația și service-ul autorizat al acestora, cât și consultanța tehnică din partea specialiștilor pentru alegerea echipamentelor potrivite activității dvs.

Noi, URS Certificări, suntem încântați de colaborările care se mențin prin profesionalism și care se bazează pe respectarea calității proceselor de muncă, așa cum prevede standardul: ISO 9001:2015.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724.363.324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranța personală cât și de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre Plasmaserv, aici.