fbpx

Studiu de caz – Analiza SWOT

Indiferent de domeniul de afaceri în care activăm, analiza contextului organizației, este unul din instrumentele pe care trebuie să le folosim pentru a ne atinge scopul.

Care sunt părțile forte ale afacerii dumneavoastră? Ce trebuie îmbunătățit în ceea ce priveste afacerea (ieșirea pe piață, resursele, gestionarea, controlul)? Care sunt oportunitățile din jurul dumneavoastră ce favorizează dezvoltarea afacerilor? Ce face concurența mai bine decât dumneavoastră? Sunt câteva din întrebările pe care trebuie să le luați în calcul în momentul în care analizați îndeaproape business-ul pe care îl administrați.

Analiza SWOT poate ajuta la interceptarea problemelor, soluțiilor, oportunităților pentru o înțelegere mai bună a contextului organizațional.

Colegul nostru, Marius Sălăgean – Lead Auditor, ne oferă câteva sfaturi pentru a aprofunda aspectele analizei SWOT, în studiul de caz – Analiza contextului organizațional – Analiza SWOT.

Pentru a fi la curent cu noutățile recomandate de noi, vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook și să vă abonați la newsletter-ul de pe site-ul nostru.