fbpx

ROMARIS „se construiește” la standarde înalte

Compania ROMARIS, înființată în anul 2000, și-a început povestea de succes în domeniul transportului, după care a dezvoltat zone de competență în importul, comercializarea și închirierea utilajelor pentru construcţii.

În timp, societatea și-a adaptat profilul, reușind să aducă plusvaloare prin achiziționarea utilajelor de construcții și oferirea de servicii de demolări controlate, domeniu de activitate în care siguranța este esențială, iar „procedura este sfântă”, după cum s-au convins toți angajații companiei.

Ne bucurăm să avem alături de noi o societate care a crescut de-a lungul anilor și care se identifică cu valorile noastre, știind că performanța este singura opțiune.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.