fbpx

REMAT ALBA și URS Certificări, împreună pentru un mediu mai curat

Noi, la URS, susținem procesul de reciclare al materialelor refolosibile și credem, cu tărie, în efectul benefic al diminuării consumului de resurse naturale (apă, petrol, energie), precum și al nivelului de emisii nocive eliberate în aer. Un exemplu: o tonă de hârtie recuperată este capabilă să salveze 17 arbori maturi care produc în fiecare oră oxigenul necesar pentru 900 de oameni.

În sprijinul unui mediu mai curat vine partenerul nostru de la REMAT ALBA, a cărui misiune constă în conservarea energiei și protejarea mediului înconjurător prin reciclarea materialelor refolosibile și reintroducerea acestora în circuitul industrial.

Avem convingerea că utilizarea responsabilă a resurselor globale, din punct de vedere al efectului pe care îl are asupra mediului înconjurător, contribuie la calitatea generală a vieții.

Datorită acestui fapt, REMAT ALBA activează în domeniul colectării, prelucrării și comercializării materialelor refolosibile (metale feroase și neferoase, hârtie), la un nivel înalt de calitate și utilizând tehnologii cu acțiune blândă asupra mediului, după cum impun cerințele standardelor.

Drept dovadă, la nivelul organizației, sunt implementate sisteme de management care integrează calitatea, siguranța mediului și securitatea și sănătatea în muncă în conformitate cu cerințele standardelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018.

Ne încântă faptul că viitoarele proiecte se dezvoltă pe baza tehnologiilor care favorizează protejarea mediului înconjurător, fiind mândri că facem parte dintre partenerii care contribuie la conservarea unei acțiuni nealterabile în ani.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon:  0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranța personală cât și de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre REMAT ALBA, aici: https://www.rematinvest.ro/