fbpx

URS Certificări are o viziune ambițioasă de susținere a performanței, drept pentru care acordăm atenție sporită întâlnirilor de business pe care le avem constant cu antreprenorii, totul într-o atmosferă plăcută.

Un plus adus comunității anteprenoriatului din România este evenimentul marca FORTRESS, conferința: Patru instrumente pentru un business mai profitabil, din data de 12 Aprilie, care va avea loc la hotelul Privo din Tîrgu Mureș.

Scopul FORTRESS este acela de a crea o comunitate, în care antreprenorii pot identifica, analiza și promova instrumentele cele mai eficiente pentru companiile lor, între care un loc privilegiat îl ocupă cele care vizeaza clienții.

Ce înseamnă să-ți asculți clienții? sau Care sunt elemente care te ajută sa-ți dezvolți relația cu clientul? – sunt câteva din întrebările ale căror răspunsuri le vom dezbate împreună într-un mediu care încurajează performanța.

Pentru înscrieri și informații complete despre conferință, contactați echipa URS Certificări: email marketing@urscertificari.ro și la numărul de telefon 0726 156 607.

Agenda evenimentului

Pe lângă serviciile ireproșabile privind certificarea ISO, partenerul URS Certificări ne tratează cu seriozitate, își respectă angajamentul, plus că beneficiem de o comunicare excelentă.

Sebastian Chiricuță – Decembrie 2021
Reprezentant , UFC INDUSTRIAL DESIGN SRL

Performanța e singura opțiune.