fbpx

Noul curs de mașinist din „paleta” URS Certificări

Maşinistul la maşini pentru terasamente este, prin definiție, persoana angajată care conduce/exploatează, întreţine şi supraveghează instalaţii, agregate şi utilaje destinate executării lucrărilor de terasamente, conform cărţii tehnice a acestora.

Maşinile pentru terasamente sunt utilizate la lucrările de săpături de pământ şi în construcţia de drumuri executând operaţii de: încărcat; săpat şi transportat; săpat şanţuri şi canale; profilat/nivelat; scarificat; defrişat/curăţat terenul; compactat terenul etc. (excavator, buldoexcavator, buldozer, încărcător frontal, rulou compactor, greder, autogreder, autoscreper, ifron etc.)

 

Cum te înscrii?

Avem nevoie de:

  • carte/buletin de identitate – copie
  • certificat de naștere – copie
  • ultima diploma de studii (minim învățământul obligatoriu) – copie
  • o fișă de aptitudini de la medicina muncii cu mențiunea ”Apt pentru prestarea ocupației de „Maşinist la maşini pentru terasamente”
  • o fotografie în formatul ¾ pe care o vom folosi la eliberarea autorizației.

 

Cât dureză perioada de instruire?

Cursul este împărțit în două module: modulul teoretic care dureză 40 de ore și modulul practic care se desfășoară pe durata a 80 ore.

Modulul teoretic înglobează cadrul legislativ, noțiuni despre tipurile de echipamente, obligațiile operatorului, instrucțiuni privind modalitatea de operare, exploatare și organizarea activității pe care  o desfășoară.

 

Care sunt beneficiile acestui curs?

După promovarea cu succes a examenului final veți intra în posesia unei diplome/autorizații  recunoscută pe teritoriul României cât și  in cadrul Uniunii Europene.

 

 

Costul cursului include pregatirea teoretică, , accesul și lucrul pe echipamentul specific pentru instruirea practică, suport de curs și alte resurse bibliografice.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0744 786 700 sau prin completarea formularului de contact de aici.

Pe lângă serviciile ireproșabile privind certificarea ISO, partenerul URS Certificări ne tratează cu seriozitate, își respectă angajamentul, plus că beneficiem de o comunicare excelentă.

Sebastian Chiricuță – Decembrie 2021
Reprezentant , UFC INDUSTRIAL DESIGN SRL

Performanța e singura opțiune.