fbpx

Intrum România, aliat de nădejde pentru lichiditatea companiei tale

Despre bani se spun o mulțime de lucruri că nu aduc fericirea (dar că o pot întreține) sau, mai puțin poetic, că sunt sângele economiei. Gândindu-ne că banii circulă pe piață, sub forma fluxurilor de numerar, metafora nu e doar plastică, ci și corectă.

Ce se întâmplă însă când, în sistemul economic, apar blocaje de circulație monetară? Realitatea demonstrează că efectele sunt negative, și cu cât blocajele sunt mai ample și de durată mai mare, cu atât consecințele pentru companiile implicate, angajații acestora, stat și societate în ansamblu devin mai grave.

În scopul prevenirii unor situații care afectează lichiditatea companiilor, recomandăm în primul rând o cât mai bună documentare privind clienții, măsuri de analiză a bonității lor, perceperea unui avans, colectarea de instrumente de garanție, idei care se regăsesc, desigur, în cerințele ISO 9001.

Însă, chiar și în situațiile în care au fost aplicate bunele practici în materie de prevenire a creanțelor neîncasate, surprize dintre cele mai neplăcute pot apărea, cu impact asupra performanței economice și, în cazuri mai grave, asupra sustenabilității companiei care a acumulat aceste credite. Soluția e dată de profesioniștii în domeniul colectării de creanțe, cum este Intrum România, prin servicii de colectare creanțe sau achiziție portofolii neperformante. Specialiștii lor sunt pregătiți să identifice oportunități astfel încât fiecare persoană cu care interacționează să devină liberă de datorii, iar în același timp, companiile să fie plătite pentru serviciile și produsele oferite.

Un studiu realizat în anul 2018, de Intrum România, arată că dintr-un număr de aproximativ 1,4 milioane de companii active, 200.000 dintre ele se află în situații dificile, precum insolvență sau radiere.

Intrum este în topul companiilor de credit management și colectare de creanțe din Europa, succes pe care îl pun pe seama tratamentului corect, etic, acordat clienților și consumatorilor.

Noi, la URS Certificări, susținem echilibrul financiar al organizațiilor și calitatea proceselor muncii în conformitate cu standardele de calitate certificate: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 27001:2013 și ISO 45001:2018.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon:  0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranța personală cât și de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre Intrum România, aici.