fbpx

INTERBABIS, dedicat siguranței muncii oferind protecție „din cap până-n picioare”

Siguranța muncii, mai ales în contextul actual, devine o prioritate tot mai clară pentru companiile din România.

De peste 20 de ani, INTERBABIS oferă protecție „din cap până-n picioare” muncitorilor din domeniile automotive, chimic, forestier, industrie și agricultură și face ca încrederea celor care le achiziționează echipamentele să vină firesc, clădindu-și altfel un renume în domeniul sănătății și securității în muncă.

Întreaga gamă a produselor destinate protecției individuale este certificată de laboratoare specializate din Uniunea Europeană, iar activitatea INTERBABIS îndeplinește condițiile standardelor ISO 9001:2015, ISO 13485:2016, ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018.

Ne bucurăm că viitoarele proiecte se dezvoltă cu echipamente de protecție performante și suntem mândri că facem parte dintre partenerii care contribuie la siguranța muncii în numeroase companii din țară.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon:  0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranța personală cât și de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre INTERBABIS, aici: http://www.interbabis.ro/