fbpx

TINIB SERVICES, experți în confort termic

Odată cu sosirea anotimpului rece, și pentru că e imperios necesar să stăm departe de virozele vremii, sursele de căldură amplasate în spațiile în care ne desfășurăm activitatea cotidiană devin foarte importante.

Fie că vorbim despre centralele termice, aparatele de aer condiționat sau sistemele de alimentare cu apă, TINIB SERVICES sunt pregătiți să furnizeze, asigure montajul și buna funcționare a acestor echipamente ce asigură nevoile de bază ale utilizatorului.

Încă din 2012, soluțiile termice destinate să asigure un microclimat interior prielnic, îndeplinesc condițiile standardelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018, dovadă că anumite componente nu corodează în timp. ????

Din această perspectivă, partenerul TINIB SERVICES pune accent pe calitatea serviciilor: „Întotdeauna am încercat să ne punem în locul clientul. Nimeni nu își dorește lucrări de slabă calitate. Din acest motiv suntem pregătiți să furnizăm servicii rapide și la cele mai înalte standarde.”

Ne bucurăm că viitoarele proiecte au la bază sisteme de încălzire reglementate și eficiente, iar noi suntem mândri că facem parte dintre partenerii care contribuie la producerea unui microclimat favorabil stării de bine.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon:  0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranța personală cât și de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre TINIB SERVICES, aici: http://www.tinib.ro/