fbpx

Înmânarea primului certificat TRUSTMARK – bune practici în vederea protejării sănătății clienților

COVID-19,  prin restricțiile care au fost impuse pentru protejarea populației, a lovit din plin domeniul HoReCa. Mai mult, s-au înmulțit sentimentele de neîncredere față de cei din jurul nostru, frânând interacțiunile, consumul și mersul general al afacerilor.

URS Certificări întâmpină aceste preocupări dezvoltând un Ghid de bune practici în vederea protejării sănătății clienților, împreună cu reputați epidemiologi și specialiști în management, pentru a păstra oportunitatea de a ne bucura în siguranță de cazări, restaurante, terase și baruri.

Primul certificat TRUSTMARK a fost înmânat de directorul general Claudiu Aiftimiei în această săptămână hotelului PRIVO din Târgu Mureș (clasat pe primul loc  în cadrul Galei Top Hotel Awards la categoria „Hotelul anului 4* neafiliat unui lanț internațional”). Privo a ales să investească în sănătatea business-ului, a echipei și a oaspeților prin conformarea la cerințele Ghidului de bune practici în vederea protejării sănătății clienților.

Ne bucurăm că suntem unul dintre partenerii care ajută la susținerea domeniului HoReCa și că putem fi astfel mai siguri de locațiile în care ne relaxăm și savurăm o masă şi o cafea bună.

 

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

 

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre HOTEL PRIVO, aici: https://www.privo.ro/