fbpx

Ingredientul care face diferența: siguranța alimentelor, oferit de Râureni în parteneriat cu URS Certificări

Siguranța alimentară, urmărită de la producție, recoltare, procesare, depozitare, distribuție până la preparare și consum este esențială pentru industria alimentară și pentru sănătatea populației.

Cu prilejul Zilei Mondiale a Siguranței Alimentare (7 iunie), Organizația Mondială a Sănătății (OMS) continuă eforturile pentru integrarea siguranței alimentare în agenda publică și lansează următoarele apeluri la acțiune: „Asigură-te că e sigur!”, „Cultivă-le în siguranță!” și „Păstrează-le în siguranță!”

De peste 50 de ani criteriile de mai sus sunt o adevărată deviză pentru partenerul Râureni.

Atent cunoscător al preparatelor autohtone, pregătite cu fructe și legume cultivate în fermele proprii, partenerul Râureni ne asigură de autenticitatea rețetelor de inspirație 100% românească, iar în colaborare cu URS Certificări oferă calitate și siguranță la superlativ, în interiorul fiecărui borcan cu dulcețuri, compoturi sau murături.

Ne plac colaborările care au gustul prosperității, astfel că, pe parcursul anilor Râureni devine o organizație din ce în ce mai modernă și performantă, care face parte, în prezent, din grupul de firme Annabella SRL. În urma investițiilor continue pentru retehnologizare, modernizare și cercetare fabrica dispune de linii de producție complet echipate, cu o capacitate anuală de peste 35.000 de tone în fabricarea bunătăților și cu un portofoliu vast, de peste 150 de sortimente de produse.

Noi, URS Certificări susținem întru totul dezvoltarea produselor autohtone și venim în sprijinul proiectelor de amploare care respectă cu conștiinciozitate siguranța și calitatea bunurilor de larg consum, în conformitate cu standardele: ISO 9001:2015 și ISO 22000:2018.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724.363.324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranța personală cât și de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre Râureni, aici.