fbpx

Implementarea sistemului anti-șpagă, un demers mai simplu cu URS Insights

Simplu, prietenos și discret, un sistem care prin cele 5 variante de a-ți exprima părerea liber, în mod anonim, ajută la îmbunătățirea relației dintre pacienți și medici – așa este soluţia URS Insights.

Suntem onorați de faptul că Spitalul de Urgența Alba Iulia a îmbrățisat ideea noastră de măsurare a stării de bine a pacienților lor, implementând sistemul de colectare a feedback-ului, în contextul mai amplu al orientării spre servicii medicale de înaltă calitate.

Un avantaj la implementarea acestui sistem care înlocuiește chestionarele clasice pe hârtie, este rapiditatea: echipamentul colectează în timp real toate emoțiile/părerile celor care trec pe lângă el și aleg să-și spună părerea. Mai mult, în momentul în care există o părere negativă, expresspod-ul trimite o alertă top management-ului prin care semnalează critica și oportunitatea de  îmbunătățire.

Știind că ”o imagine mentală clară valorează cât mii de cuvinte” (Joseph Murphy) vă invităm să urmăriți această știre publicată în mass-media națională, pentru a afla ce întrebări pune Spitalul de Urgență Alba Iulia pacienților, folosind Urs Insights, și care este părerea lor despre aceasta soluție inovatoare.

*sursă video: Antena 1, Observator, 16.10.2019