fbpx

Fiabilitate și performanță, un tandem susținut de TopTech și URS Certificări

Este un fapt universal acceptat că tehnologia produce un impact semnificativ și, de cele mai multe ori, îmbunătățește modul în care, atât oamenii, cât și organizațiile își desfășoară activitatea.

Ca atare, importanța unei infrastructuri IT robuste nu trebuie subestimată.

Infrastructura IT este compusă din toate acele elemente care susțin gestionarea, utilizarea datelor și informațiilor. Utilizarea adecvată a acesteia permite îmbunătățirea performanței și oferă o serie de soluții rapide pentru gestionarea problemelor pe care le întâmpinăm.

La URS, credem, cu tărie, că problemele își găsesc rezolvarea în mâinile specialiștilor. Un bun exemplu este TopTech, partener cu peste 25 de ani de activitate în sectorul IT&C și cu o vastă experiență în implementarea soluțiilor și echipamentelor adecvate fiecărei organizații care le solicită serviciile.

Dacă ne gândim la unul dintre cele mai dezbătute subiecte din ultimul timp: munca de acasă #WFH (work from home), rolul infrastructurii IT este hotărâtor pentru atingerea performanțelor.

În mod categoric, pandemia Covid-19 forțează organizațiile din întreaga lume să se adapteze și să treacă rapid către un sistem care să permită munca la distanță. Pe de altă parte, fără o infrastructură IT robustă și bine configurată, operațiunile de zi cu zi vor deveni tot mai dificile, fapt ce cauzează frustrarea membrilor echipei, inclusiv scăderea eficienței și productivității acestora.

Pentru că susținem buna funcționare a organizațiilor și eficiența angajaților, considerăm TopTech una din soluțiile viabile, în lumina argumentelor de mai sus. Compania are astăzi peste 90 de specialiști capabili să facă față multor provocări din domeniul IT&C, pregătiți să asigure suport continuu și asistență tehnică specializată în concordanță cu standardele de calitate certificate: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 27001:2013.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon:  0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranța personală cât și de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre TopTech, aici: http://www.toptech.ro