fbpx

De un an, alături de partenerii noștri SOCOT

Compania SOCOT furnizează servicii profesionale de inginerie pentru infrastructură, lucrări hidrotehnice complexe, lucrări civile și industriale, construcții de drumuri și poduri.

Înființată în anul 1975, din nevoia de a construi structuri solide care sa protejeze viața oamenilor, SOCOT SA are un portofoliu de peste 200 de proiecte finalizate, de la construcții hidrotehnice de mare complexitate, la lucrări împotriva inundațiilor a localităților și terenurilor agricole, lucrări de combatere a eroziunii solului, lucrări civile, drumuri și poduri, sisteme de alimentare cu apă potabilă și canalizare, lucrări de protecție a mediului.

Ne bucurăm că de un an, URS Certificări face parte dintre partenerii strategici care asigură succesul proiectelor SOCOT SA și împărtășim un set comun de valori.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.