fbpx

De la machetă, la construcții sportive de anvergură, cu partenerul Atlas Sport

În cartea „Homo Ludens”, al cărei autor este istoricul olandez Johan Huizinga, se spune că „jocurile sunt condiția primară pentru fiecare generație în culturile umane”. De asemenea, autorul considera că „jocurile sunt cele mai vechi forme de interacțiune socială”.

La URS, mai credem că activitățile ludice sunt deosebit de importante, contribuind la dezvoltarea armonioasă fizică și intelectuală.

În complexitatea lor, jocurile se împart în diverse categorii, începând de la: jocuri de stradă, culturale, științifice până la jocuri teoretice, toate având în comun un scop: miza.

Pentru noi, URS Certificări și Atlas Sport miza are o definiție scurtă: siguranța jucătorilor.

Realizarea unor construcții sportive moderne care respectă standarde riguroase privind calitatea, siguranța și durabilitatea, necesită expertiza specialiștilor. În cazul terenurilor de sport și a parcurilor de joacă se aplică reglementări stricte, specifice acestei industrii.
În plus, practica de zi cu zi demonstrează că există particularități la fiecare proiect ce necesită soluții personalizate și imediate, afirmă Atlas Sport.

Mână-n mână cu specialiștii în domeniu, experimentați în proiectare, tehnologii de construcție și sustenabilitate ce și-au „perfecționat meseria” prin livrarea unor portofolii ce conțin construcții sportive semnificative, partenerul Atlas Sport joacă în liga profesioniștilor de peste 15 ani. În prezent sunt cea mai mare firmă specializată în construcții sportive din România, cu peste 500 de proiecte realizate în toate județele țării.

În ultimii ani, pentru a spori eficiența operațională, Atlas Sport s-a angajat într-un program major de investiții, dezvoltând cea mai modernă fabrică pentru producția echipamentelor de joacă diferite, moderne, creative, cu un design inspirat din țările nordice, dar cu note de originalitate.

Noi, URS Certificări, suntem încântați de colaborările ambițioase și venim în sprijinul proiectelor de anvergură care respectă cu strictețe siguranța și calitatea proceselor de muncă, în conformitate cu standardele: ISO 9001:2015 și ISO 13485:2016.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranța personală cât și de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre Atlas Sport, aici.