fbpx

Calitate sur-mesure – soluție garantată de Târnava SA în colaborare cu URS Certificări

Stilul este omul însuși, afirma în secolul al XVIII-lea Georges-Louis Leclerc, baron de Buffon, naturalist, matematician, biolog, filosof și scriitor francez.
În sprijinul premisei de mai sus, URS Certificări are o deviză: calitatea îmbrăcămintei este o combinație între designul, manopera și materialele utilizate în confecționarea obiectului vestimentar.

Mai mult, premisa noastră este întărită de unul dintre jucătorii importanți ai industriei textile, TÂRNAVA SA, a cărui ochi critic s-a format încă din anul 1949, iar de atunci, și până în prezent, mai exact de 72 de ani, TÂRNAVA SA se bucură de activitate neîntreruptă, bazată exclusiv pe calitatea obiectelor vestimentare confecționate în fabrica din Sighișoara.

În plus, la reușita organizației TÂRNAVA SA contribuie personalul calificat, cât și echipamentele tehnice realizate la standarde înalte, precum: mașini de cusut de proveniență japoneză, marca „Juki”, instalații pentru călcat „Veit”, prese pentru termocolat „Kannegiesser”, mașini de brodat cu comandă electronică „ZSK” și multe altele, cu ajutorul cărora se confecționează cămăși, bluze, fuste, sacouri, salopete, pijamale și rochii.

De asemenea, procesele tehnologice implementate de partenerului TÂRNAVA SA, care îndeplinesc cele mai exigente standarde practicate de organizațiile comerciale cu profil similar din țară sau străinătate, favorizează accesul partenerului TÂRNAVA SA către piața externă, dovadă fiind colaborarea cu organizații renumite din țări precum Germania, Italia, Franța sau Danemarca.

La URS Certificări sprijinim fiecare organizație care câștigă piață prin calitate și performanță. Apreciem un astfel de parteneriat, care continuă să funcționeze impecabil și care respectă, cu rigurozitate, calitatea impusă de industria textilă, și totodată pune accent pe eficiența unui management de mediu, în conformitate cu standardele: ISO 9001:2015 – Managementul calității și ISO 14001:2015 – Managementul mediului.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724.363.324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că, prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate, atât de siguranța personală, cât și de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre partenerul TÂRNAVA SA, aici.