fbpx

Călătorește în siguranță cu AMI TURING

AMI TURING, printre primii transportatori rutieri interni și internaționali de persoane și mărfuri propune soluții pentru a îmbunătăți și facilita călatoriile lungi.

Înființată în Iași, cu 16 ani în urmă, câștigătoare a unor premii importante în domeniu, compania asigură condiții de transport “oaspeților” în  – Italia, Ungaria, Slovenia, Austria, Germania, Belgia, Anglia, Irlanda, Franța sau în țară. Parcul auto este clasificat la 3 și 4 stele și personalul este calificat, fluent în limbile engleză și germană.

Portofoliul AMI TURING este unul vast iar serviciile de închiriere autocamioane specializate pentru transportul materialelor de constructii, autobasculante 8×4, cap tractor și semiremorici basculabile pentru transport balastru, piatra și asfalt, închirieri excavatoare de diverse dimensiuni, buldoexcavatoare, autogredere, încărcătoare frontale tip volă completează arsenalul de servicii complexe

Suntem bucuroși că AMI TURING reușeste să ofere servicii de calitate în domeniul transporturilor și să îndeplinească cerințele standardelor ISO 9001 și ISO 14001, performanță certificată de URS Certificări.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre AMI TURING, aici: https://amituring.ro/despre/