fbpx

Auz de calitate, pentru toți

În perioada aceasta, cu restricții care ne afectează libertatea de mișcare și modul de a trăi, e cumva mai ușor să ne imaginăm cum ar fi viața fără sunete. Probabil dureros, însingurător.

Din acest motiv apreciem și mai mult companiile care contribuie, prin activitatea lor, la menținerea sau recuperarea sănătății oamenilor, cum este și UNISOL DAN, furnizor de accesorii și proteze auditive de calitate pentru pacienții cu deficit de auz.

Societatea a fost înființată în 1998 și este unicul reprezentant în România al unor producători prestigioși de echipamente și accesorii medicale din Japonia, Marea Britanie, Italia și Statele Unite ale Americii.

UNISOL DAN urmărește să ofere soluții care încorporează cele mai performante tehnologii, la un raport optim calitate/preț și cu respectarea standardelor ISO 9001.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.