fbpx

Agent de securitate – noul curs din portofoliul URS Certificări

Curaj, calm, forță, abilitatea de a inspira încredere în situații de urgență sunt niște trăsături esențiale pentru agentul de pază. Agentul de securitate este, prin definiție, persoana angajată care are responsabilitatea de a preveni orice fapte sau evenimente care ar putea pune în pericol siguranța obiectivului, menținerea ordinii în cazul acestuia și de a interveni operativ în caz de necesitate.

Cum te înscrii?

Avem nevoie de:

✓ copie BI/CI

✓ copie certificat de naștere

✓ copie ultima diplomă de studii (minim învățământ obligatoriu)

✓ fişă de aptitudini de medicina muncii cu menţiunea „Apt pentru prestarea Agent de securitate”

Cât dureză perioada de instruire?

Cursul este împărțit în două module: modulul teoretic care dureză 90 de ore și modulul practic care se desfășoară pe durata a 270 de ore.

Modulul teoretic înglobează cadrul legislativ, noțiuni despre tipurile de echipamente, obligațiile agentului, instrucțiuni privind modalitatea de operare, exploatare și organizarea activității pe care o desfășoară.

Care sunt beneficiile acestui curs?

După promovarea cu succes a examenului final veți intra în posesia unei diplome/autorizații recunoscută pe teritoriul României cât și în cadrul Uniunii Europene.

Costul cursului include pregatirea teoretică, accesul și lucrul cu echipamentul specific pentru instruirea practică, suport de curs și alte resurse bibliografice.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0728 994 071 sau prin completarea formularului de contact de aici.

Pe lângă serviciile ireproșabile privind certificarea ISO, partenerul URS Certificări ne tratează cu seriozitate, își respectă angajamentul, plus că beneficiem de o comunicare excelentă.

Sebastian Chiricuță – Decembrie 2021
Reprezentant , UFC INDUSTRIAL DESIGN SRL

Performanța e singura opțiune.